Persartikel Jubileumshow

Spetterende jubileumshow Dwarzz groot succes.
Het afgelopen weekeinde heeft het regionale theaterkoor Dwarzz haar tweede lustrum gevierd op een manier die haar naam eer aan doet: vol zang, dans, acts en op een lekker eigenwijze manier gebracht. Met twee uitverkochte voorstellingen bij Cultuurpodium VanSlag in Borger was het voor zowel publiek als spelers één groot feest.

De gasten werden bij binnenkomst onthaald op een glaasje bubbels en er stond een heel ontvangstcomité klaar: van een robuuste politieagente tot een vreemde dokter, met daartussen o.a. een indiaan en een enigszins beschonken dame. De zangshow kenmerkte zich door veel variatie, sprankelend en energiek gebracht door de leden van Dwarzz, die afkomstig zijn uit het Hondsruggebied van Emmen tot Anloo. Zowel Nederlandstalig, Engels maar ook Drents kwam voorbij. Met het gebruik van de professionele licht- en geluidstechniek van VanSlag werd het ook visueel een spektakel.

Dit is de theatervorm waar Dwarzz zich thuis voelt. Lekker dicht op het publiek met gevarieerde acts en meerstemmige zang. Vergeet daarbij ook de choreografie niet en het publiek vroeg zich terecht af waar deze groep mensen de energie haalt om de hele avond te stralen op het podium.

Beide optredens lieten zien dat Dwarzz perfect aanvoelt waar het publiek voor komt: een heerlijk ontspannende zangavond met hier een daar een flinke lach. De complimenten waren na afloop dan ook niet van de lucht: “het plezier spatte er vanaf“, “heel erg genoten van jullie optreden”, “het was in één woord fantastisch”, “een topshow”.

Het volgende optreden van Dwarzz is op zaterdag 28 mei 2016, samen met het harmonieorkest van muziekvereniging ODO uit Odoorn. Dit optreden zal plaatsvinden in ontmoetingscentrum Het Anker in Borger. Meer info op www.dwarzz.nl.

Dwarzz2016_web-4962